fcb.portal.reset.password

FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Les futures promeses del FC Barcelona van seguir amb la màxima il·lusió el partit que el primer equip del Barça i el conjunt blanc van disputar a l'estadi Santiago Bernabéu. I ho van fer en un escenari diferent al que era habitual, la nova Masia, Centre de Formació Oriol Tort. Els seus residents van poder gaudir del partit a través d'una pantalla gegant i asseguts a una petita grada. Uns ingredients que, evidentment, van fer que poguessin seguir el partit de manera més còmode del que ho feien a l'antiga Masia de Can Planes, tot i que les emocions, els nervis i els sentiments van ser els mateixos.

Nervis i neguit davant el primer gol de Benzema quan encara no havia transcorregut el primer minut de partit, i explosió de felicitat amb els d'Alexis, Xavi i Cesc. Són, en definitiva, els sentiments d'uns joves que somien poder vestir algun dia la samarreta del primer equip del Barça i, perquè no, tenir l'oportunitat de poder fer rodar la pilota sobre la gespa de l'estadi Santiago Bernabéu.

Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Iniesta, Cesc, Messi. Vuit jugadors en l'onze inicial del Barça i formats al planter per fer front aquest dissabte a l'equip dirigit per Mourinho. Posteriorment, s'afegiria a la llista Pedro. Tots ells, un dia es miraven el Clàssic des de la Masia, i ara ells mateixos són els que s'ho miren en directe. Sens dubte, una font d'inspiració i un exemple a seguir per als actuals residents de la fàbrica de talents blaugrana.

Tornar a dalt