fcb.portal.reset.password

Lliga de Socis 2012

La Ciutat Esportiva acull des d’aquest dimarts una nova edició de la Lliga de Socis. Un total de 580 participants repartits en les categories de veterans i sèniors buscaran en les pròximes quatre setmanes una plaça per jugar la final, que se celebrarà l’1 de juliol al millor lloc possible, el Camp Nou.

La competició es disputarà de dilluns a divendres de 22 hores a 00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la modalitat de futbol 11 i constarà de dues parts de 25 minuts cadascuna.

Tota la informació, al lloc web

Els participants podran trobar l’última hora de la Lliga de Socis 2012 al lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Aquí podran consultar el calendari, els resultats, la classificació, la normativa, el rànquing de golejadors, així com també l’equip líder en ‘fair play’, que també tindrà dret de jugar l’1 de juliol al Camp Nou.

Els més petits també juguen

L’última setmana del mes de juny els socis més petits jugaran la seva Lliga. En total 83 nens s’han inscrit en aquest torneig de modalitat de futbol 7, que constarà de dues parts de 20 minuts. Es jugarà un torneig previ de dos dies a la Ciutat Esportiva, amb final al Camp Nou també l’1 de juliol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();