fcb.portal.reset.password

Atarés, Conseller Delegat de Hestia Alliance, i Alfonseda, president de l'ABJ, després de signar l'acord. Foto: Josep Joanmartí

Serà la Fundació Barça Veterans qui, a partir de la normativa interna de l'entitat, gestionarà aquesta nova prestació.

Què és l'atenció sociosanitària?

S'entén com a atenció sociosanitària la que s'adreça a les persones grans, persones amb malaltia d'Alzheimer o altres demències, pacients amb altres malalties neurològiques que poden cursar amb discapacitat i persones en situació de final de la vida. En definitiva, l'atenció sociosanitària s'adreça a les persones dependents, no autosuficients a nivell funcional i que requereixen un ajut, vigilància o cura especial.

Borsa de treball pels exjugadors

L'acord signat també preveu que Hestia Alliance, entitat líder en el sector sociosanitari Espanya, obri a l'Agrupació la seva borsa de treball, per poder afavorir que els membres de l'Agrupació que actualment estan a l'atur puguin tenir una nova sortida laboral. Així mateix, el conveni també preveu unes condicions avantatjoses i preferencials al Centre Stauros de Barcelona –propietat de Hestia- pels membres de l'Agrupació.

Un acord pioner

Pel president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, l'acord signat representa "un pas més en la garantia d'una bona qualitat de vida als exjugadors de la casa que arriben a una etapa vital de molta dificultat". Alfonseda també es mostra orgullós que aquest acord sigui "pioner i confiem que pugui servir d'exemple a altres clubs a nivell nacional i europeu".

Tornar a dalt