fcb.portal.reset.password

Faus y Arroyo, durante la conferencia en Doha / FOTO: ASPIRE4SPORT

Faus con Haya Al-Nassr, directora de comunicación de Qatar Foundation / FOTO: ASPIRE4SPORT

El vicepresident Javier Faus i el directiu Manel Arroyo han participat aquest dilluns en una conferència sobre experiències internacionals de patrocini i clubs de futbol, en el marc de les jornades Aspire4Sport que s'estan celebrant a Doha (Qatar).

Els membres de la Junta Directiva del FC Barcelona han explicat, entre altres coses, els punts bàsics de l'acord estratègic amb Qatar Foundation, conjuntament amb la seva directora de comunicació, Haya Al-Nassr. Els directius del Barça, que han repassat l'evolució dels primers mesos de l'acord amb l'entitat qatariana, s'han mostrat satisfets del patrocini de Qatar Foundation.

Javier Faus ha exposat la voluntat del Club per competir en un món cada cop més global, però sense perdre les seves arrels locals: "Volem introduir la marca Barça a tot el món, però sense perdre de vista que el Club és dels seus socis i que no podem perdre mai la nostra identitat. En el futur, tots haurem d'anar de la mà a l'hora de projectar la marca barça: espònsors, televisions, accions online, jugadors... Tot estarà integrat i no ho podrem separar tan clarament com ara."

En aquesta conferència també hi ha participat Jeff Slack, vicepresident d'IMG.

A banda de la intervenció de Faus i Arroyo, cal recordar que Sandro Rosell també participarà, aquest dimarts, en les jornades Aspire4Sport, per explicar el model esportiu del Barça. Ho farà conjuntament amb Andoni Zubizarreta, director esportiu, i Carles Folguera, director de la Masia.

Tornar a dalt