fcb.portal.reset.password

Hi haurà sorteig per anar a Madrid / FOTO: ARXIU FCB

El nombre de sol·licituds per assistir al partit de Copa al Santiago Bernabéu (dimecres 18, a les 22 hores) ja supera, amb escreix, el nombre d'entrades disponibles per als socis que vulguin assistir-hi. Per tant, aquest dilluns 16 de gener, a les 9 hores, hi haurà sorteig davant de notari per fer-ne el repartiment.

En només 4 hores, ja s'han superat, amb escreix, les 424 entrades disponibles per als socis. Dilluns es farà el sorteig  i dimarts el repartiment de les localitats. Cal recordar que el FC Barcelona disposa d'un total de 624 entrades, el 85% de les quals es repartiran entre els socis (424) i les penyes (106). El 15% restant seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Peticions fins a aquest diumenge

Els socis tenen fins a aquest diumenge 15 de gener, a les set de la tarda, per fer les seves peticions a través del formulari per demanar entrades a la pàgina web del Club.

En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, bé per ser agraciat en el sorteig, es carregarà automàticament i immediatament l'import de l'entrada i se'n formalitzarà la compra. El preu de les localitats és de 40 euros.

Pel que fa a les peticions conjuntes, només cal donar les dades d'una targeta bancària a la qual es carregarà l'import total de les entrades demanades. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Tornar a dalt