fcb.portal.reset.password

Circuit d'Audi al Camp Nou /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Audi ha regalat a 80 socis blaugrana una experiència única: el curs Dinamic Driving Experience, que s’ha muntat a les instal·lacions del Club. Es tracta d’un circuit format per tres proves que pretenen mostrar la fiabilitat de les diferents gammes dels vehicles Audi, així com ensenyar l’actuació del conductor en certes situacions límit. D’aquesta manera, Audi ha volgut demostrar als socis la tecnologia en seguretat per la qual aposta.

Exercicis guiats

L’objectiu principal del curs és aportar als participants un entrenament en situacions de risc a la carretera. Prèviament a la pràctica, uns instructors expliquen la teoria i, un cop realitzat l’exercici, un guia matisa com es podria millorar. La primera prova consistia a frenar davant un obstacle a una velocitat de 85 km/h. En el segon exercici es tractava d’agafar un revolt de 180 graus a una velocitat superior a la permesa i, per tant, el conductor havia de gestionar la derrapada que feia el cotxe. L’últim exercici era la frenada en una superfície amb adherència baixa, com una placa de gel.

Amb aquest curs, els socis han pogut veure com es comporta el cotxe, on estan els límits de la física i entrenar les seves limitacions personals. La majoria dels socis participants consideraven que “és una bona iniciativa”, ja que és “molt útil per al dia a dia” i, a més, “aprens com es comporta el cotxe i així saber com reaccionar”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();