fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, celebrant un gol /FOTO: ARXIU FCB

El jugador del FC Barcelona, Andrés Iniesta, rebrà aquest dilluns el Premi Barça Jugadors, que l'acreditarà com el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada 2010/2011. L'acte es farà a les 12.00 hores a la Sala París del FC Barcelona i estarà presidit pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda. Iniesta rebrà una escultura creada per l'artista Agustí Puig, una al·legoria del joc net, feta de bronze i plata envellida. En la primera edició del premi, al final de la temporada 2009/2010, el guardó va ser per a Bojan Krkic.

Després del període de votacions populars engegat per l'Agrupació al final de la temporada passada, Andrés Iniesta va aconseguir el 47% dels vots, per davant dels altres dos candidats, que van ser Éric Abidal i Javier Mascherano. El jurat que va escollir els tres candidats va esgrimir a favor d'Iniesta qualitats com que és la imatge de jugador noble que ha traspassat més fronteres, el seu gest amb Dani Jarque a la final del Mundial de Sud-àfrica, i que ha rebut una sola targeta groga –per protestar- en tota la temporada.

Record per a Eduard Manchón

La voluntat de l'Agrupació Barça Jugadors és la de fer un reconeixement pòstum a un jugador del FC Barcelona que hauria pogut guanyar el Premi Barça Jugadors si a la seva època hi hagués hagut aquesta distinció. En aquesta ocasió, el record serà per a Eduard Manchón (1930 – 2010).

Tornar a dalt