fcb.portal.reset.password

Web FC Barcelona

El FC Barcelona consolida la seva aposta per una estrategia digital sòlida amb l'estrena d'una nova plataforma web que servirá per acostar la realitat i el sentiment blaugrana a tot el món. El web més visitat de la Lliga Professional de Futbol ha comptat amb més de 100 milions de visites durant el darrer any.

La nova plataforma web compta amb més de 6.000 pàgines i la digitalització del fons fotogràfic de més de 12.000 fotografies. La plataforma web està disponible en 6 idiomes i permet consolidar l'actualitat i la información de cinc equips d'elit.

Aquesta estrena no és només l'estrena d'un web sinó d'una plataforma web on están disponibles diverses webs com la de Socis, Penyes, Empresa, Fundació, Barça Fans i FCB Junior. Es tracta de donar servei a un ampli univers blaugrana adaptar a diferentes públics en constant evolució.

Lideratge a les xarxes socials

A nivell de continguts la nova web compta amb la millor actualitat del Club, els partits, els resultats i les classifciacions, estadístiques en temps real, una potent integració de les xarxes socials- on el Barça és líder a Twitter, Facebook i Youtube- i amb la digitalització dels continguts de l'arxiu històric.

Els socis, penyistes i simpatitzants del FC Barcelona gaudiran des d'avui i en constant evolució durant les pròximes setmanes d'una plataforma web que permetrà agilitzar els tràmits de manera online (actualització de dades, renovació de carnets, etc.) i millorar la informació en temps reals (amb notícies, alertes, estadístiques, newsletters, etc.).

La nova plataforma web és una nova via de finançament per al Club, millorant el servei de la compra d'entrades i potenciant l'e-commerce del FC Barcelona. En definitiva en els pròxims mesos el FC Barcelona seguirà potenciant la seva estratègia digital en diferents dispositius i plataformes. Des de la plataforma web als dispositius mòbils passant pels tablets i les xarxes socials.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();