fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell i la directora de TV3 Mònica Terribas

El FC Barcelona participarà en el projecte de la Marató per la pobresa amb un esdeveniment únic. Els jugadors del primer equip disputaran un partit de futbol sala repartits en dues formacions dirigides des de la banqueta, una per Josep Guardiola, i l’altra, per Tito Vilanova.

El partit es jugarà la tarda del diumenge 27 de maig, dia de la Marató, al Palau Sant Jordi, gràcies també a la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona. La recaptació anirà al compte de la Marató per la pobresa i serà una ocasió única per veure els jugadors del primer equip del Barça jugant a futbol sala per una causa tan solidària com aquesta.

Aquesta tarda, a la seu del Club, s'ha oficialitzat l'acord entre el FC Barcelona i TV3, amb la presència del president del club, Sandro Rosell, i la directora de TV3, Mònica Terribas, que ha mostrat l’agraïment de la cadena: "Estem molt agraïts al Barça per la col·laboració que fa a la Marató per la pobresa. Moltes institucions del país s’ hi abocaran el 27 de maig, i que el Barça ho faci és un ajut que volem agrair a la directiva, als socis, a l'entrenador i als jugadors".

Per la seva banda, Sandro Rosell ha explicat: "El Barça sempre intenta aportar responsabilitat social, i, en aquest cas, conjuntament amb TV3 i la Fundació La Marató, hem decidit fer un acte en el qual esperem que molta gent col·labori, i aquesta és la contribució del Club, dels socis, dels jugadors i dels tècnics a una causa a què ens hem de sumar, perquè a Catalunya també hi ha pobresa i hem de lluitar perquè no sigui així.”

El FC Barcelona, a més de promoure aquest partit, ja havia anunciat l'aportació de 200.000 euros a la causa de la Marató.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();