fcb.portal.reset.password

Aliança amb Bill&Melinda Gates Foundation / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Suport majoritari a l'acord amb Qatar Sports Investement

Durant l'Assemblea de Socis Compromissaris celebrada el mes de setembre es va ratificar, de manera rotunda, l'acord amb Qatar Sports Investement per al patrocini de la samarreta a través de la Qatar Foundation. Així, els socis van donar el vistiplau a una aliança de cinc anys que suposarà 171 milions d'euros d'ingressos.

Implantació del 'Camp Nou Sense Fum'

L'Assemblea també va aprovar, per unanimitat, que la campanya 'Camp Nou Sense Fum' passi de ser una recomanació a una normativa en el Club. Així, a partir de l'1 de gener del 2012, després d'uns mesos informant als socis i aficionats, s'implantarà la prohibició total de fumar dins l'Estadi.

Una altra de les mesures que s'ha pres aquest any ha estat la retirada de les xarxes que estaven situades darrere els Gols Nord i Sud. Amb aquesta decisió, la Junta Directiva ha volgut atendre les diverses peticions fetes per socis que reclamaven que es traguessin per poder tenir una millor visió del camp.

Inauguració de La Masia, Centre de Formació Oriol Tort

El 21 d'octubre es va inaugurar les noves instal·lacions de La Masia, Centre de Formació Oriol Tort, situada ara a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Club va celebrar un gran acte que va comptar amb la presència del primer equip de futbol, jugadors del futbol formatiu, la Junta Directiva, i els representants de les principals institucions catalanes, entre els quals es trobava el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Medalla d'Or per a Pep Guardiola

La Mesa del Parlament de Catalunya va decidir atorgar-li a Pep Guardiola la Medalla d'Honor en categoria d'or. Una distinció que el tècnic del Barça va rebre el 8 de setembre en un acte solemne i en el qual es va voler reconèixer tant la seva trajectòria esportiva com també els valors que representa, l'honestedat, l'esforç, la superació, el treball en equip, el respecte i la superació personal.

Aliança amb Tecent Weibo

Dins l'impuls que el Club vol donar a les xarxes socials, el FC Barcelona va arribar a un acord amb l'empresa Tecent, principal proveïdora de serveis d'Internet a la Xina. El Barça i l'empresa xinesa van tancar una aliança de cooperació per desenvolupar la marca Barça al país asiàtic, fet que permetrà arribar a una audiència massiva però també generar ingressos.

Acord estratègic de Google+

El FC Barcelona potencia el seu lideratge en el camp de les noves tecnologies amb un acord estratègic amb Google, gràcies al qual estarà present en el llançament mundial de 'Pàgines de Google+'. Aquest acord comporta que el Barça compta amb un perfil professional dins aquesta xarxa social, cosa que li ha permès ser el primer acord estratègic de Google+ a l'Estat Espanyol i poder convertir-se, també, en l'únic club de la Lliga de Futbol Professional (LFP) present en el seu llançament.

Aliances amb Bill&Melinda Gates Foundation i Fundación Pies Descalzos

Aquest 2011 el FC Barcelona, a través de la Fundació, ha tancat diversos acords de col·laboració amb entitats d'àmbit local com també d'àmbit global. Durant la gira pels Estats Units, es va fer oficial l'aliança amb Bill&Melinda Gates Foundation per lluitar contra la poliomielitis. També s'ha començat a treballar amb la Fundación Pies Descalzos, de la qual Shakira és la seva fundadora, i en què es busca fomentar l'educació entre els nens més vulnerables.

L'activitat de la Fundació del FC Barcelona ha estat extensa durant aquest any, amb més aliances, com és el cas de l'acord amb el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID), o les campanyes 'Enviem la Fam a la Porra' i 'Som el que fem, som el que mengem', entre d'altres.

Diada del Soci Solidari

Un dels últims actes socials del Club d'aquest 2011 ha estat la celebració per primer cop de la Diada del Soci Solidari, coincidint amb el partit de tornada de Copa del Rei al Camp Nou davant L'Hospitalet. Més de 33.000 aficionats van poder gaudir de manera gratuïta d'aquesta iniciativa en què el Club demanava als abonats a l'Estadi que alliberessin els seu seient desinteressadament per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social, com ara ONG, escoles, associacions i entitats d'acció social que per primera vegada van tenir l'oportunitat d'assistir al camp.

Visita de Mahmud Abbas

Durant aquest 2011 el Club ha volgut reforçar lligams amb les institucions. Durant aquest any el president Sandro Rosell ha rebut a cònsols i ambaixadors de diferents països, com els de Brasil, Israel i França. Però una de les visites més destacades va ser la de Mahmud Abbas, president de l'Autoritat Nacional Palestina, que a l'estiu va poder veure 'in situ' com és el FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();