fcb.portal.reset.password

Lliga de Socis

Torna la Lliga de Socis, el tradicional torneig de futbol en què els socis tindran l’oportunitat de jugar i intentar classificar-se per a les finals que es disputaran al Camp Nou. A partir d’aquest dimecres 25 d’abril i fins a l’11 de maig, tots els socis que vulguin participar-hi es poden inscriure. S’ha de fer presencialment, individualment o per equips, a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). L’import de la inscripció és de 65 euros i es pot abonar a través de targeta de crèdit o efectiu. En cas d’inscriure’s per equips, el capità haurà de formalitzar la totalitat de les inscripcions i fer el pagament conjunt de tot l’equip. Es requerirà un mínim de 18 jugadors per equip.

El formulari per apuntar-s’hi es pot descarregar a la zona Socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, on també es pot consultar tota la informació actualitzada i les darreres novetats del torneig. També es pot recollir el full d’inscripció a l’OAB.

El 21 de maig, inici de la Lliga

La Lliga de Socis és una competició exclusiva per als socis i que començarà el 21 de maig. Està dividida en dues categories, la Sènior que inclou aquells socis nascuts entre 1977 i 1993, i la de Veterans que engloba als socis nascuts el 1976 o abans. Els partits es disputaran als camps de gespa artificial en la modalitat de futbol 11 i constaran de dues parts de 25 minuts. Els horaris de la fase regular són de dilluns a divendres a partir de les 22 hores als camps de la Ciutat Esportiva. La final es jugarà l’1 de juliol al millor escenari de tots, el Camp Nou.

Una Lliga per als més petits

Els socis més petits també tindran l’opció aquest any de disputar un torneig previ de dos dies a la Ciutat Esportiva, i la final al Camp Nou. Els partits es jugaran en la modalitat de futbol 7 i constaran de dues parts de 20 minuts cadascuna. A més, disposaran de monitors-entrenadors que coordinaran tots els canvis i donaran instruccions i consells. En aquest cas s’ha dividit la Lliga en quatre categories: Aleví (nascuts 2000-2001), Infantil (nascuts 1998-99), Cadet (nascuts 1996-97) i Juvenil (1994-95). El màxim de participants és de 18 per cada categoria.

L’objectiu és que tots els nens i nenes puguin fer realitat el somni de jugar un partit al Camp Nou. El formulari d’inscripció i tota la informació la trobareu al lloc web www.fcbjunior.cat i també a la zona Socis de www.fcbarcelona.cat. Com el cas dels sèniors i veterans, la inscripció ha de ser presenciar a l’OAB i el preu és de 25 euros, que a més dels partits inclou entrenaments previs a la Ciutat Esportiva.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();