fcb.portal.reset.password

Artur Mas lliura el premi a Dídac Lee / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

L'auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya ha acollit l'acte de lliurement de la dotzena edició dels Premis Nacionals de Comunicació. El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha presidit aquest reconeixement a les aportacions més rellevants que es fan tant en el camp de la comunicació com en el de les telecomunicacions a Catalunya o en llengua catalana.

Dídac Lee ha mostrat la seva satisfacció: "Per a mi i per a la meva família és un immens honor rebre aquest premi. Em sento un afortunat de ser reconegut per la meva feina. Però no hi ha millor premi que dedicar el teu temps a allò que t'apassiona i jo tinc el privilegi de fer-ho".

El directiu de l'Àrea de Noves Tecnologies del FC Barcelona també s'ha recordat de la gent que l'envolta: "Jo el recullo, però és mèrit seu. Els clients que han confiat en nosaltres, les organitzacions amb les quals treballem, la meva família, els meus socis i els meus amics".

El jurat dels premis ha atorgat aquest reconeixement a Lee perquè aquest any han destacat de manera excepcional dos dels seus projectes: la plataforma Zyncro, que fa un pas més en els entorns de treball, i el FC Barcelona On Line, que ha permès situar el Barça en un lloc capdavanter pel que fa a l'aprofitament de les noves tecnologies de la comunicació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();