fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona ha posat en coneixement del Col·legi de Periodistes de Catalunya les pràctiques que darrerament ha fet servir el programa 'Punto Pelota' d'Intereconomía TV, atès que el Club considera que vulneren el codi deontològic del col·legi i lesionen la imatge de la nostra institució.

A més, el FC Barcelona ha suspès la utilització de les acreditacions de premsa a favor d'Intereconomía TV que donen accés a les instal·lacions del nostre Club, fins que sigui rescabalat del perjudici a la seva imatge amb unes disculpes públiques i s'asseguri per escrit que aquestes pràctiques no es tornaran a repetir.

El FC Barcelona respecta el contingut editorial i informatiu de qualsevol mitjà de comunicació, sempre que no vulneri la declaració de principis de la professió periodística recollida en el codi deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El Col·legi de Periodistes recorda que la informació s’ha d’obtenir de manera legítima

El Col·legi de Periodistes ratifica que per obtenir informació o imatges cal utilitzar mètodes dignes tal com diu el criteri 4 del Codi Deontològic de la professió periodística catalana. El passat 22 de febrer, un periodista del canal de TV Intereconomia va utilitzar el president del Club de Futbol Hospitalet de Llobregat, Miquel Garcia, per treure informació sobre la renovació de Josep Guardiola a directius del FC Barcelona  sense advertir-los que ho feia per al programa "Punto Pelota".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();