fcb.portal.reset.password

Els primers socis ja tenen a les seves mans les entrades per a la final de la Copa del Rei / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Quan falta tot just un mes perquè es disputi la final de la Copa del Rei els socis del FC Barcelona han començat a recollir les entrades per estar el 25 de maig al Vicente Calderón. El procés s’ha iniciat aquest dimecres al matí, i ja s’han pogut veure les primeres cues a les taquilles de l’accés número 14 de l’Estadi.

Recollida fins al 5 de maig

Els socis afortunats no podran retirar les entrades abans del dia que tenen assignat, encara que sí després. Els dies de recollida són el 25, 26 , 27 i 30 d’abril, i el 2, 3, 4 i 5 de maig. L’horari d’obertura de les taquilles és de 9 del matí a 18.30 hores. Els preus de les localitats oscil·len entre els 60 i els 200 euros.

Caravana oficial del Barça

FCB Viatges posa a disposició dels socis dues maneres de desplaçar-se fins a Madrid. El viatge en autocar, el mateix dia del partit, des de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona per 40 euros. O bé viatjar a Madrid amb tren des de Barcelona -anada i tornada també el dia 25 de maig- per 175 euros (classe Turista), 195 euros (classe Preferent) o 210 euros (classe Club). En tots dos casos el preu inclou el desplaçament amb el transport triat, l’assistència de personal de FCB Viatges i l’assegurança de viatge.

Per a més informació i reserves es pot trucar al telèfon 93 300 64 63 o bé al 93 553 07 80, o a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();