fcb.portal.reset.password

Santi Padró, en un moment de la xerrada / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Una setantena de residents de La Masia, Centre de Formació Oriol Tort van assistir aquest dijous a la nit a la xerrada del periodista de Televisió de Catalunya, Santi Padró, sobre com es poden transmetre emocions mitjançant productes audiovisuals. "El més important és tenir il·lusió per fer les coses i confiar plenament en la gent que t'envolta", va afirmar Padró davant l'atenta mirada dels joves residents.

Santi Padró, periodista amb una àmplia experiència a Televisió de Catalunya, va destacar la importància de la creativitat i de com n'és de clau trobar la música i les imatges adequades per a cada producte, encara que impliqui més hores de feina.

Exemples pràctics

La xerrada, que va durar una hora i mitja, es va desenvolupar a través d'exemples pràctics. Els assistents van tornar a veure l'espot del reportatge 'Soufian, el nen que volia volar' i la repercussió posterior. Es va obrir un debat i van poder intercanviar opinions amb Santi Padró.

Seguidament es va emetre el vídeo motivador que Guardiola va encarregar al mateix Padró per a la final de la Champions de Roma. L'autor va explicar que l'entrenador li va demanar que sortissin tots els jugadors i que no aparegués ningú del cos tècnic.

Tres vídeos més d'Abidal van servir per tocar la fibra a tots els assistents. El del dia que se li va detectar el tumor; el de la reacció del Camp Nou quan es van emetre aquelles imatges al videomarcador; i el del dia que va tornar a incorporar-se a l'equip.

Emocions a flor de pell

Un dels objectius de la xerrada era treballar les emocions i el cert és que els joves residents van sortir molt satisfets. Un vídeo amb les emocions que pot arribar a transmetre la façana de vidre de la nova Masia va posar el punt i final a la vetllada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();