fcb.portal.reset.password

Mestre i Amor, davant dels esportistes. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS (FCB).

Aquest dijous al vespre, els equips base de futbol i els equips base de les seccions professionals han celebrat el tradicional còctel de Nadal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A l'acte hi han assistit gairebé 700 esportistes, que han comptat amb els parlaments de Guillermo Amor, director esportiu del Futbol Formatiu, i Jordi Mestre, directiu responsable de l'Àrea de Futbol Formatiu.

Agraïment per l'esforç i les ganes dels joves esportistes

Tant Guillermo Amor com Jordi Mestre, en nom de tota la Junta Directiva i del president Sandro Rosell,  han agraït l'esforç i les ganes que posen els joves esportistes a cada partit.

D'una banda, el director esportiu del Futbol Formatiu ha explicat que: "L'època de Nadal és important per reflexionar sobre aquelles coses que s'han fet bé, i per reflexionar també sobre les que no s'han fet tan bé i intentar millorar-les".

D'altra banda, Jordi Mestre ha agraït: "La dedicació i la implicació de la Comissió Esportiva en el Futbol Formatiu". El directiu també ha manifestat el seu agraïment a les famílies dels esportistes, tot incidint en "l'esforç i el sacrifici que fan pels seus fills". Finalment, ha afegit, referint-se als joves esportistes, que: "Aprofitin les festes de Nadal per gaudir-les amb la família i que portin bones notes a casa".

Tornar a dalt