fcb.portal.reset.password

Folguera, amb Amor. FOTO: arxiu FCB.

Aquest divendres a les 20.30 hores (GM+1) es va celebrar la Nit del Dirigent de l'Esport a l'hotel Avenida Palace de Barcelona. L'acte, organitzat per l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport, premiava diversos professionals relacionats directament amb el món de l'esport, i Carles Folguera va ser distingit com a millor dirigent professional d'aquest any 2011.

Carles Folguera és el director de la Masia des de l'any 2002 i combina aquest càrrec amb les classes que imparteix a la Universitat Ramon Llull. El màxim responsable de la Masia és llicenciat en INEFC, ha cursat estudis de pedagogia i té una llarga trajectòria en el món de l'esport com a exporter d'hoquei patins. De fet, va ser considerat un dels millors porters.

Aquesta experiència i formació li han donat un ampli bagatge per poder encarregar-se d'un dels aspectes més importants que comporta fer-se càrrec dels nens que resideixen a la Masia: l'educació. Folguera ha estat l'encarregat d'educar els veritables cracs del FC Barcelona, com, per exemple, Andrés Iniesta, Leo Messi o Carles Puyol, i continua desenvolupant la seva feina amb els futurs cracs.

Amb aquest premi, els professionals del FC Barcelona reben un nou reconeixement que va més enllà dels èxits esportius dels primers equips professionals, i una vegada més es perpetua el lema "més que un club". Amb aquest acte, l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport vol reivindicar la importància de la seva missió i de la feina que fan els dirigents que tenen l'objectiu de servir l'esport, i no de servir-se'n.

En absència de Folguera, va recollir el guardó Jordi Mestre, directiu responsable del Barça B, del Juvenil A i del Futbol Formatiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();