fcb.portal.reset.password

Bartomeu, en roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El vicepresident esportiu del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat que el Club recorrerà al Comité la targeta imposada a Gerard Piqué en el darrer partit de Lliga perquè "és injusta". En declaracions a Barça TV, Bartomeu ha explicat que la directiva "ha fet una petició formal per saber quins són els criteris per aplicar aquest tipus de sancions". "No valorem què fan bé o no els àribtres, però sí que volem conèixer els criteris", ha afirmat Bartomeu.

D'altra banda, Bartomeu ha afirmat que "tothom marxa molt content". La contundent victòria del Barça davant el Bayer Leverkusen ha estat marcada pels cinc gols de Lionel Messi, que "cada cop s'acosta més al rècord de César". Per a Bartomeu, "Messi esta marcant una època. És molt jove i no té límit".

"La plantilla està molt motivada com sempre; tot i guanyar amb claredat ningú s'ha desconcentrat i ha seguit endavant". L'ambició del Barça és arribar a la final de la Champions, però cal fer-ho "partit a partit", com ha subratllat Bartomeu.

Tornar a dalt