fcb.portal.reset.password

Junta Itinerant a Figueres. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Del Camp Nou a Figueres. La Junta Directiva ha canviat aquest dilluns el seu lloc habitual de reunió de treball per fer-lo en un marc itinerant. En aquest cas, s’havia escollit la capital de l’Alt Empordà, d’on prové el directiu Dídac Lee.

Visita a l’Ajuntament

La primera parada de la Junta Directiva ha estat a l’Ajuntament de Figueres, on ha estat rebuda per l’alcalde, Santi Vila, i el regidor d’Esports, Joaquim Ferrer, entre altres membres del Consistori, així com pel president de la Penya Barcelonista de la ciutat empordanesa i per altres entitats esportives de la zona.

Al saló de plens de l’Ajuntament, el president Sandro Rosell, que ha signat al llibre d’honor de la vila de Figueres, ha pronunciat un discurs en què ha enumerat tres personatges pels quals Figueres està lligat al Barça: Salvador Dalí, Tito Vilanova (exjugador de la UE Figueres) i el directiu Dídac Lee. Tot seguit s’ha produït l’intercanvi d’obsequis. L’alcalde ha ofert una petita rèplica del submarí ‘Ictíneo’, inventat pel figuerenc Narcís Monturiol al segle XIX. El president blaugrana, per la seva banda, ha entregat una samarreta del Barça commemorativa de la jornada.

A l’hora de dinar, la Junta Directiva s’ha traslladat al restaurant dels pares de Dídac Lee. Segons ha revelat Rosell a l’Ajuntament, Lee ha promogut “gairebé des del primer dia de mandat” que una Junta itinerant se celebrés a la seva ciutat.

Sorpreses i reunió al Museu del Joguet

Posteriorment, la Directiva blaugrana s’ha desplaçat al Museu del Joguet de Catalunya. El director, Josep Maria Joan, ha exercit de guia en un recorregut amb joguines de totes les èpoques i fotografies de la infantesa de diverses personalitats, entre les quals de Pep Guardiola. Sandro Rosell, que havia rebut un llibre del Museu, ha aportat un Subbuteo. És tradicional que els visitants més il·lustres ofereixin alguna joguina personal. A continuació, en aquest mateix indret, la Junta ha portat a terme la reunió de treball.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();