fcb.portal.reset.password

Al Camp Nou s'ha viscut el primer partit lliure de fum / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest dimecres dia 4 de gener del 2012 passarà a la història com el dia que va entrar en vigor la prohibició de fumar a totes les instal·lacions esportives del FC Barcelona. Una decisió ratificada pels socis del Club en l'última Assemblea de Compromissaris i que en el partit d'aquest dimecres contra l'Osasuna ha estat respectada de manera generalitzada pels mateixos socis i aficionats. Després d'una intensa campanya de sensibilització, aquest dimecres s'ha respirat menys fum que mai a l'Estadi.

"És una iniciativa molt favorable. El Barça també ha de ser més que un club en qüestió de salut. En els partits contra el Saragossa i el Rayo les sensacions ja van ser molt bones" afirma Eduard Coll, directiu del FC Barcelona i president de la Comissió de Disciplina.

Els empleats del FC Barcelona han estat els encarregats de vetllar aquest dimecres pel compliment d'aquesta normativa. En cas de detectar algun aficionat que estés fumant, se l'ha convidat a deixar de fer-ho o a sortir de l'Estadi. En aquest sentit Coll ha assegurat que "el soci és conscient de la situació i s'ha demostrat un cop més el seny culer, el seny català"

Recordem que els objectius principals de la campanya 'Barça sense fum' són protegir i vetllar per la salut dels barcelonistes durant els partits, i ajudar els fumadors a deixar el tabac. "Estem convençuts que tenint en compte com és el soci del Barça, acabarà deixant de fumar" conclou Coll.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();