fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona i el CA Boca Juniors han arribat a un acord per col·laborar en matèria de formació de futbolistes. L'acord es presentarà oficialment aquest dilluns, a la sala de premsa de l'estadi La Bombonera a Buenos Aires, i comptarà amb la presència de Daniel Angelici, president del CA Boca Juniors; Jordi Mestre, directiu responsable de futbol formatiu del FC Barcelona; ​​i JorgeRaffo, coordinador general de futbol infantil i juvenil de CA Boca Juniors.

Es tracta d'una aliança estratègica pionera que vincularà a tots dos clubs en la tasca rellevant de formar joves futbolistes, i a través de la qual el FC Barcelona traspassa el seu projecte formatiu de 'La Candela' al CA Boca Juniors. A canvi, el FC Barcelona tindrà la prioritat sobre futurs traspassos d'aquells jugadors que van representar el club a l'Argentina i que avui, a partir d'aquesta nova etapa, vestiran la samarreta del CA Boca Juniors. També tindrà aquesta potestat sobre altres juvenils sorgits del planter del club argentí.

El CA Boca Juniors comptarà amb l'estructura i els recursos humans del FC Barcelona per instruir els seus entrenadors amb l'objectiu de transmetre tota la seva filosofia i forma de treball en el desenvolupament del futbol juvenil.

El Barça manté els drets sobre 300 futbolistes

Durant aquests últims anys el FC Barcelona ha format més de 300 futbolistes que actualment estan repartits per diferents clubs argentins, i sobre els que manté drets de futur acordats individualment i contractualment amb cada club. Evidentment, i amb independència de l'acord que se signa ara, el FC Barcelona manté el seu dret de futur sobre tots ells.

Aquest acord reforça encara més les sòlides relacions institucionals entre dos dels clubs més importants del món, que mantindran una comunicació permanent, compartint coneixements i experiències en l'àmbit de la formació de futbolistes.

Tornar a dalt