fcb.portal.reset.password

Les entrades s'assignaran a partir d'aquest número de petició / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

Aquest dijous a les 9.30 hores ha tingut lloc a les oficines del FC Barcelona el sorteig davant de notari de les 2.026 entrades de què el Club disposa per als seus socis per al partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions que es jugarà el 18 d’abril a Stamford Bridge contra el Chelsea. Viatjaran cap a Londres els socis amb una petició de la 2.629 (n'hi havia 2.994) fins a la 563.

Recordem que els socis del FC Barcelona van demanar 6.769 entrades agrupades en 2.994 peticions en un procés que es va obrir dimarts a les 10 hores i que es va tancar dimecres a les 19 hores. De fet, el mateix dimarts, en les 9 primeres hores, ja s’havien superat el nombre d’entrades disponibles per aquest duel.

Cobrament i recollida

Aquest dijous, el Club farà el cobrament de les entrades als socis afortunats en el sorteig, que s’hauran de recollir divendres 13 o dilluns 16. Recordem que cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 2.979 entrades per repartir entre els seus socis i aficionats. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (2.026 entrades) i les penyes (506 entrades), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (447 entrades).

Tornar a dalt