fcb.portal.reset.password

Luis Suárez amb el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, i el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner / FOTO: FCB

Seixanta exjugadors de futbol del FC Barcelona ja tenen l'escut de plata de l'Agrupació Barça Jugadors, com a reconeixement als seus 25 anys de pertinença a l'Entitat. L'acte de distinció es va fer aquest dijous a la Sala París del FC Barcelona i va comptar amb la presència de nombrosos exjugadors guardonats del primer equip, com Luis Suárez, que va rebre l'escut de les mans del president, Ramon Alfonseda, i el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner.

A banda dels 60 exjugadors, també van rebre la distinció pel seu quart de segle de fidelitat a l'Agrupació una vintena de socis simpatitzants. En les seves paraules, Ramon Alfonseda, va expressar el seu agraïment a tots ells per haver possibilitat fer gran l'Agrupació. En el mateix sentit també es va expressar Jordi Cardoner, emocionat especialment per la presència d'exjugadors del primer equip de primer nivell.

La fidelitat dels socis

En el mateix acte, en què van assistir 250 persones, l'Agrupació també va voler reconèixer la fidelitat dels socis que en són membres des de fa 10 o 15 anys. Un centenar de socis exjugadors i simpatitzants van recollir les medalles de bronze i argent de les mans dels directius de l'Agrupació, Ferran Olivella, Josep Moratalla, Tente Sánchez i Toño De la Cruz, i de la directiva del FC Barcelona, Pilar Guinovart.

En aquest sentit, Jordi Cardoner va recollir de mans de Ramon Alfonseda  la medalla dels 15 anys que li correspon al seu pare, que és soci simpatitzant de l'Agrupació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();