fcb.portal.reset.password

Aquest dilluns es farà el sorteig de les entrades / FOTO: ARXIU FCB

Aquest diumenge a les 19 hores ha finalitzat el procés de sol·licitud d'entrades per al partit d'anada de quarts de final de la Copa del Rei, al Santiago Bernabéu (dimecres 18 a les 22 hores). Els socis del FC Barcelona han fet palès l'interès per assistir-hi i donar suport a l'equip, ja que han demanat 2.966 entrades, agrupades en 1.456 peticions.

Cal recordar que el FC Barcelona disposa d'un total de 624 entrades, el 85% de les quals es repartiran entre els socis (424) i les penyes (106). El 15% restant seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors. El mateix divendres, en tot just 4 hores, ja s'havia superat el nombre d'entrades disponibles per als socis.

En el moment de fer la inscripció, es demanava que s'introduís les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, després de ser agraciat en el sorteig, es carregarà automàticament i immediatament l'import de l'entrada i se'n formalitzarà la compra. El preu de les localitats és de 40 euros. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Aquest mateix dimarts es farà el repartiment de localitats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();