Imatge de Joan Trayter

Joan Trayter va ser el president de la Comissió que va governar el Club fins a les eleccions del 15 de juny del 2003. | ARXIU FCB

Després de la dimissió conjunta de la Junta Directiva presidida per Enric Reyna el 6 de maig, una Comissió Gestora, dirigida pel president de la Comissió Econòmica Estatutària, tal com regulen els Estatuts, va assumir la direcció del Club. Aquesta comissió estava formada per quinze persones, i va governar el Club fins a les eleccions del 15 de juny del 2003.

Els integrants d'aquesta junta van ser el president Joan Trayter; el vicepresident Enric Lacalle; el tresorer Jordi Pintó; el vicetresorer Antoni Cardoner; els vocals Pere Perpiñà, Lluís Vilajoana, Lluís Mundet, Josep Ignasi Parellada, Amador Bernabéu, Agustí Montoliu, Elisabeth Cardoner, Maria Teresa Andreu i Joan Molas; el vicesecretari Francesc Oliveras, i el secretari Josep Maria Coronas.

En aquesta curta però intensa etapa, la Comissió Gestora del Club va convocar les eleccions a la presidència, que han passat a la història pel seu rècord absolut de participació (51.618 vots, un 54,7 per cent del cens electoral) i que van tenir com a guanyadora la candidatura encapçalada per Joan Laporta. Durant aquest gairebé mes i mig de gestió de la Comissió Gestora, la secció de bàsquet va conquerir per primera vegada a la seva història l'Eurolliga, mentre que la secció d'handbol va assolir la Lliga Asobal.