Com a jugador, Arthur Witty va defensar la samarreta blaugrana en 74 ocasions. | ARXIU FCB

El 17 de setembre del 1903 va assumir la presidència de l’Entitat després d’haver estat vocal durant el mandat de Terradas. Durant la seva etapa al capdavant del Club, Witty va incorporar al primer equip joves valors del planter com Comamala, Forns, Quirante i Soler, una política que no va ser ben vista per alguns.

En el terreny esportiu, el domini de l’Espanyol va provocar que, com a president, Witty només pogués celebrar un Campionat de Catalunya, mentre que en l’àmbit extraesportiu, Don Arturo, com era conegut, va haver d'afrontar el repte d'un nou canvi de camp, el trasllat a les instal·lacions del carrer Muntaner.

Coincidint amb la direcció de Witty, el Barça va disputar el seu primer partit internacional a Barcelona contra l’Stade Olympique de Tolosa i l’1 de maig del 1904 va fer la seva primera sortida a l’estranger per jugar contra aquest mateix equip a Tolosa de Llenguadoc.

Witty va portar des d’Anglaterra les primeres pilotes de reglament i va impulsar la col·locació de xarxes a les porteries. Com a jugador, va defensar la samarreta blaugrana en 74 ocasions, entre el 1899 i el 1905. Després de 746 dies a la presidència del Club, el 6 d'octubre del 1905 Arthur Witty va deixar el càrrec, fet que va ser molt sentit pels socis del Barça, els quals havien augmentat fins a 234 durant el seu mandat.