Maria Teixidor (Barcelona, 8 d’octubre del 1975; sòcia 45.277) és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i Mediadora, disposa d’un Curs Superior Universitari en Mediació per la Universidad Rey Juan Carlos, d’un Workshop en Mediació en Propietat Intel·lectual del Centre d’Arbitratge i Mediació de l’OMPI – Ginebra i d’un Curs Learning to Grow d’IESE.

Ha desenvolupat la seva carrera en l’àmbit de l’assessorament a empreses culturals, fundacions, associacions i start-ups tecnològiques i s’ha especialitzat, igualment, en la resolució alternativa de conflictes, també en l’àmbit on-line. Sòcia de BCN RESOL ODR SOLUTIONS, S.L., creadora de la primera app de detecció de casos de bullying i de mediació per a escoles. Dirigeix també MPD – Modelo de Prevención de Delitos, S.L., dedicada al disseny, elaboració i implementació de models de prevenció de delictes.

Ha estat vocal de la Secció de Tecnologies de la Informació de l’ICAB (2013-2016) i ponent i organitzadora de diverses jornades sobre propietat intel·lectual i tecnologia, així com professora de la Toulouse Business School a Barcelona.

Va iniciar la seva carrera professional a Jufresa y Asociados, Abogados Penalistas, va ser subdirectora del Centre de Catalunya de Visual Entitat de Gestió d’Artistes Plàstics (VEGAP), advocada associada en l’Àrea de Propietat Intel·lectual de Roca Junyent Advocats i cofundadora de l’start-up Red Points Solutions, S.L.

Després de les eleccions del 18 de juliol del 2015, Teixidor entra a la Junta Directiva del FC Barcelona com a vicesecretària. L’any 2017 assumeix la presidència del Grup Edelmira Calvetó.