Caldes - Barça Lassa: Triomf treballat en una pista complicada (0-4)

Els d’Edu Castro s’imposen en una pista molt complicada amb un hat-trick de Pablo Álvarez i un gol de João Rodrigues

Victòria molt treballada del Barça Lassa en la seva visita a la complicada pista del Caldes (0-4). Els homes d'Edu Castro mantenen la bona trajectòria a l'OK Lliga en imposar-se davant un conjunt local que no ha abaixat els braços en cap moment. Un hat-trick de Pablo Álvarez i una diana de João Rodrigues han donat el triomf als blaugranes.

El partit ha començat amb un alt ritme de joc, amb els dos conjunts buscant un gol que els avancés en el marcador. Tot i així, la manca de precisió en els darrers metres i els porters han evitat que el marcador es mogués en els primers compassos.

Ha estat Pablo Álvarez l’encarregat d’avançar al Barça Lassa amb una diana que suposava el 0-1 al minut 10. Els blaugranes han disposat de més ocasions per ampliar el marcador, però no han pogut superar el porter del Caldes. El conjunt local també ha buscat superar Sergio Fernández, però el porter blaugrana s’ha mostrat molt sòlid sota pals.

Sentencien el triomf a la segona meitat

A la represa el Caldes ha buscat l’empat amb insistència i han tingut la millor ocasió als cinc minuts de la segona meitat. Sergio Fernández, però, ha desviat el xut. Pocs segons després Pablo Álvarez ha situat el 0-2 després de desviar un xut llunyà de Marc Gual. El Barça Lassa ha mantingut el domini de les ocasions davant la defensa zonal dels locals.

João Rodrigues ha demostrat la seva qualitat en una gran definició al costat de la porteria del Caldes per situar el 0-3. Una diana que encarava el triomf barcelonista en el minut 38. Els blaugranes han sentenciat el triomf a Caldes amb el tercer gol de la nit de Pablo Álvarez al minut 48 (0-4). Amb aquestes tres dianes el de San Juan ja suma 27 gols i es reafirma com a màxim golejador de la competició. El proper duel del Barça Lassa serà aquest dissabte a la pista del Voltregà a partir de les 17.30 hores.

Fitxa del partit:

Caldes, 0
Barça Lassa, 4

Caldes: Cesc Campor, Pol Galbas, Alexandre Acsensi, Álvaro Giménez i Xavi Rovira –cinc inicial-, Lluis Ricart, Ferran Rosa, Alvaro Borja, Marcos Blanqué i Roger Acsensi.

Barça Lassa: Sergio Fernández, Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero –cinc inicial, Matias Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i João Rodrigues.

Gols: 0-1, Pablo Álvarez (min 10); 0-2, Pablo Álvarez (min 32); 0-3, João Rodrigues (min 38); 0-4, Pablo Álvarez (min 48).

Àrbitres: Antonio Gomez i Joel Garcia. Faltes: 5 i 6.