Descompte de 5€ per persona a L’Aquàrium per a les famílies blaugrana

Descompte de 5€ per persona a L’Aquàrium per a les famílies blaugrana

Presentant el carnet de soci a taquilles es podrà gaudir fins al 31 de març d’un preu especial per al titular del carnet i fins a 4 familiars directes

L’Aquàrium de Barcelona ofereix als socis del FC Barcelona fins al 31 de març una excel·lent promoció dirigida exclusivament a les famílies, per poder visitar aquesta instal·lació del Port Vell a uns preus molt especials. 

Des de l’1 de febrer i fins al diumenge 31 de març, presentant el carnet de soci del Barça, el titular del carnet i fins a 4 familiars acompanyants (pares o fills) disposaran d’un descompte de 5 € per persona aplicat amb l’IVA inclòs, que presenta els següents preus:

Adults (+ de 16 anys): 15 € (preu oficial a taquilla de 20 €)
Infantils (6 a 15 anys): 10 € (preu oficial a taquilla de 15 €)
Mini     (0 a 5 anys): Gratuït   

Aquesta promoció únicament serà factible en la compra d’entrades a la taquilla de l’Aquàrium, i no serà acumulable amb altres descomptes o promocions que puguin existir. No vàlid per a grups.

A més del carnet de soci del FC Barcelona, es podrà demanar també el DNI o document identificatiu de tots els membres de la família.

Deixa’t sorprendere!

L'Aquàrium de Barcelona és el centre marí lúdic i educatiu més important del món en temàtica mediterrània. Tota una referència d'oci a la ciutat. Un lloc privilegiat per conèixer el fons del mar amb tots els seus habitants passejant per els 66 aquaris mediterranis i tropicals, on conviuen onze mil exemplars de mes de quatre-centes cinquanta espècies diferents. El més gran i espectacular és l'Oceanari, per on un túnel transparent de més de 80 metres de longitud t’aproparà als diferents tipus de taurons, morenes, peixos guitarra, i moltes altres espècies. L’exposició permanent al Planeta Aqua i Explora! us mostrarà la importància del medi aquàtic en el planeta terra i on els més petits podran descobrir el món del mar mitjançant els sentits. En sortir, trobareu a la vostra disposició diferents serveis com ara cafeteria, botiga, auditori i foto record d'entre altres.

www.aquariumbcn.com

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut