Barça Femení - Athletic Club: Tres punts vitals al Miniestadi (2-1)

Barça Femení - Athletic Club: Tres punts vitals al Miniestadi (2-1)

Les de Lluís Cortés superen amb solvència un rival de la part alta i sumen 48 punts en Lliga.

El Barça Femení ha superat l’Athletic Club (2-1) al Miniestadi en el partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Iberdrola. Les dianes de Martens i Alexia han certificat els tres punts, que són vitals per continuar competint per la Lliga. El gol de l’Athletic ha arribat ja al temps afegit i no ha tingut temps de treure la 15a victòria al Barça.

Batuta ofensiva culer

El matx ha començat amb les blaugranes portant la iniciativa en tasques ofensives i amb les visitants oferint una versió fiable en defensa. Mitjançant la velocitat de Martens per l’extrem esquerre les de Lluís Cortés han començat a generar les primeres arribades de perill. Les basques, en canvi, a través d’una pressió alta en camp barcelonista, han inquietat els inicis de jugada de les blaugranes.

Però no ha estat fins al tram final del primer temps, en una acció iniciada per Losada a tres quarts de camp, que Marta Torrejón ha fet una magnífica centrada que Martens ha rematat al fons de la xarxa (1-0, min 40).

Sentència blaugrana

El duel s’ha reprès amb el mateix guió amb què ha acabat el primer temps. Les arribades per les bandes de les de Lluís Cortés han estat la principal arma ofensiva blaugrana. Un cop de cap de Martens ha estat a punt de signar el segon, però la portera Leguina ho ha evitat amb una gran estirada. 

Finalment, i en una magnífica jugada coral capitanejada per Leila –que l’ha penjat a l’àrea rival–, Alexia, amb un gran instint golejador, ha transformat la centrada en el segon gol del Barça (min 65). A partir d’aquí l’hegemonia del matx ha estat clarament per a les culers. Tot i així, al temps afegit les basques han escurçat distàncies a l’electrònic amb una diana de Lucía que ha estat insuficient per al combinat basc. Així doncs, les blaugranes sumen un triomf solvent al Miniestadi per continuar competint la Lliga (2-1).

LA FITXA TÈCNICA

Barça Femení, 2
Athletic Club, 1

 

Barça Femení: Paños, María León, Losada, Marta Torrejón, Mariona (Andonova, min 82), Alexia (Aitana, min 71), Leila, Duggan (Andressa Alves, min 56), Pereira, Hamraoui i Martens (Candela, min 87).

Athletic Club: Leguina, Sierra, Moraza (Cirauqui, min 71), Ainhoa, Damaris, Nekane (Erika, min 70), Eunate, Unzué (Jone, min 77), García, Marta (Leia, min 66) i Gimbert.

Gols: 1-0, Martens (min 40); 2-0, Alexia (min 65); 2-1, Lucía (min 92).

Àrbitre: Paola Cebollada

Assistència: 1.288 espectadors al Miniestadi

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut