Rafinha, Prince i els seus germans al Bayern

Rafinha, Prince i els seus germans al Bayern

Casualment, els germans dels dos jugadors culers (Thiago i Jerome) també juguen junts al Bayern de Munic

Amb el fitxatge de Kevin-Prince Boateng pel FC Barcelona, trobem una curiositat molt poc habitual en el món del futbol. Si ja és difícil trobar una parella de germans que tots dos siguin futbolistes professionals, encara ho és més trobar-ne dos. Doncs bé, ara topem amb dues parelles de germans (els Alcántara i els Boateng), on un dels dos germans està al Barça i l'altre al Bayern de Munic

Els dos jugadors barcelonistes, Rafinha i Prince, comparteixen vestidor a Can Barça, mentre que els seus respectius germans, Thiago i Jerome, juguen junts al Bayern des de fa sis temporades. Concretament des que el gran dels Alcántara va marxar del Barça en destinació cap a Alemanya.

La casualitat no acaba aquí. Totes dues parelles tenen una altra cosa en comú: cadascun dels germans juga per una selecció diferent. Prince defensa els colors de Ghana, mentre Jerome juga per Alemanya. Passa el mateix amb els Alcàntara: Rafinha juga amb el Brasil i Thiago amb Espanya.

Dos germans..., al Barça?

No és el mateix cas però abans sí que havíem vist dos germans compartint vestidor al FC Barcelona. Va passar amb els ja esmentats Rafinha i Thiago, malgrat que llavors –i tot i que ja va debutar amb el primer equip– el ‘12’ blaugrana pertanyia al filial. O altres parelles de germans barcelonistes com Giovani i Jonathan dos Santos, Ronald i Frank De Boer, Òscar i Roger Garcia Junyent, Gerard i Sergi López, i César i Ricardo Rodríguez, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut