Barça Lassa - CSKA Moscou: Duel de colossos

Barça Lassa - CSKA Moscou: Duel de colossos

Els blaugranes reben al Palau Blaugrana un dels millors equips de l’Eurolliga (divendres, 21h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53) el CSKA de Moscou en la que serà la 20a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que busquen la 12a victòria de la temporada per mantenir-se a la part alta de la taula, reben l’actual tercer classificat en un duel de primer nivell.

El rival

Compta amb una plantilla de gran nivell que combina experiència en el joc exterior i interior. El seus màxims anotadors son els exteriors Will Clyburn (15,1 i 6,9 rebots), Cory Higgins (14,7), Nando De Colo (13,4) i Sergio Rodríguez (9,5 punts i 4,8 assistències). A més, tampoc cal oblidar jugadors com Hackett o Kurbanov i els interiors Bolomboy, Hines, Peters (50% en triples), Vorotsevich i Hunter (8,4 punts i 4,5 rebots).

El Barça

Es troba en un bon moment de forma, amb deu triomfs en els últims 11 partits disputats, i vol seguir a les posicions de Play-off a l’Eurolliga on compta amb un balanç d’11 triomfs i 8 derrotes. D’altra banda, tots els jugadors de la primera plantilla estaran disponibles per al tècnic Svetislav Pesic en el que serà el primer dels dos partits que es disputaran al Palau Blaugrana aquest cap de setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut