El Valencia Basket, el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la Copa del Rei

El Valencia Basket, el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la Copa del Rei

Els homes de Svetislav Pesic s’enfrontaran a l’equip valencià el dijous 14 de febrer a les 21.30 h

Aquest dilluns s’ha celebrat el sorteig de la Copa del Rei de bàsquet i el Barça Lassa disputarà els quarts de final de la competició contra el València Basket en un partit que es disputarà el dijous 14, a les 21.30 h. En aquest curs 2018/19 els blaugranes van superar el València a la Fonteta per 85-86.

En la seva banda del quadre també hi ha l’Iberostar Tenerife i l’Unicaja de Màlaga i, en el cas de superar els valencians en els quarts de final, s’enfrontaria al guanyador d’aquest partit a les semifinals.

Els altres enfrontaments de la Copa del Rei, i que debutaran el divendres, són els següents: Kirolbet Baskonia – Divina Seguros Joventut i Reial Madrid – Movistar Estudiantes. Cal recordar que el Barça Lassa ha guanyat aquesta competició un total de 24 vegades, l’última el curs passat a Las Palmas de Gran Canària i amb Svetislav Pesic a la banqueta.

"Una eliminatòria complicada"

Nacho Rodríguez, mànager esportiu de la secció, ha comentat que "volem fer-ho bé i intentar arribar a la final. El Valencia Basket ha anat de menys a més i  ara ha recuperat lesionats. Serà una eliminatòria molt complicada per als dos i esperem arribar en una bona condició física i en dinàmica positiva". A més, l'exjugador blaugrana ha afegit que "hem d'anar pas a pas. El València té una gran plantilla i el Barça, quan disputa qualsevol competició, és per guanyar i intentarem arribar lluny i competir. Això vol dir intentar revalidar el títol".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut