Rècord: Més d’un milió de seguidors a Instagram

Rècord: Més d’un milió de seguidors a Instagram

El Barça Femení és el primer equip femení d’un club de futbol en arribar a la xifra

El compte del Barça Femení (@fcbfemeni) a Instagram ha superat el milió de seguidors. Es converteix així en el primer equip femení d’un club de futbol en arribar aquesta xifra. Una mostra més de l’èxit del conjunt blaugrana a les xarxes socials, on també suma més de 500.000 fans a Facebook i prop de 140.000 a Twitter, així com de la seva projecció a nivell global.

Creat el 10 de març del 2016, @fcbfemeni és el quart perfil del Barça que arriba a 1.000.000 de seguidors a Instagram, després de @fcbarcelona @fcbarcelonab i @fcbmasia. En menys de tres anys, el compte acumula més de 1.800 publicacions, 14 milions de ‘likes’ i 140 milions d’impressions. Els països amb més fans són el Brasil, Espanya, Indonèsia, Egipte, l’Iraq i els Estats Units.

Els 45.000 ‘likes’ de l’imatge en què s’anunciava Lieke Martens com a nominada a la Pilota d’Or 2018, juntament amb Leo Messi, Luis Suárez i Ivan Rakitic, són el rècord del perfil en una foto. L’holandesa també protagonitza el vídeo més reproduït: el del seu fitxatge es va veure gairebé 300.000 cops entre els usuaris de la xarxa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut