Nens d’onze països viuen una experiència Barça inoblidable

Nens d’onze països viuen una experiència Barça inoblidable

Luis Garcia ha estat l'entrenador especial de 25 nens d'arreu del món dins de la campanya de Nesquik Ultimate Experience

L’exjugador del FC Barcelona Luis Garcia ha estat l’entrenador especial d’un grup de 25 nens i nenes amb edats entre els 7 i els 12 anys vinguts de Bèlgica, Croàcia, França, Alemanya, Hongria, Polònia, Romania, Egipte, el Marroc, Mèxic i la República Dominicana. Aquesta trobada ha estat possible gràcies a un dels socis del Barça, Nesquik, en una campanya anomenada Ultimate Experience. Els camps annexos al Miniestadi han estat testimonis de com els nens han gaudit dels mètodes d’entrenament culers de la mà d’un exjugador blaugrana.

Per poder arribar fins a Barcelona aquests infants van haver de participar en una experiència curiosa. Després de comprar productes de Nesquik van haver d’enviar un vídeo creatiu amb un repte que els proposava una targeta que era dins del producte. I, entre els més originals, van triar 25 nens i nenes d’arreu per viatjar a Barcelona.

A més de la classe magistral amb Luis Garcia, els joves podran veure el partit dels homes d’Ernesto Valverde davant del Leganés en una ubicació preferencial, faran un recorregut pel Museu del Barça i una visita pels llocs més icònics de Barcelona. A més, participaran en diferents activitats per conèixer gent d’arreu del món i diferents cultures.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut