Barça Lassa – Llevant UD: Triomf amb dedicatòria (4-2)

Els de Plaza es consoliden com a líders de la Lliga amb una victòria en honor de Sergio Lozano

El Barça Lassa ha superat el Llevant en un duel molt disputat de la jornada 19 de la Lliga al Palau Blaugrana. Els futbolistes blaugrana han dedicat la victòria al '9’, absent per la mort del seu pare. Els de Plaza han aconseguit un triomf que els manté en la primera posició de la taula en un duel en què també s’ha viscut el debut de Marcenio amb la samarreta blaugrana. Joselito, Aicardo, Ferrao i Javi Rodríguez (P. P.), per part culer, i Cecilio i Márquez, per part visitant, han estat els golejadors.

El duel ha començat molt bé pels interessos del Barça Lassa, que s’ha avançat amb gran gol de Joselito al minut 4 amb un xut creuat. Els de Plaza han sortit al parquet molt endollats a l’atac i han pogut marcar de nou immediatament després. Ha estat Aicardo, al minut 9, qui, amb un xut de falta imparable, ha superat Raúl.

Del 2-0 al 2-2

El conjunt culer ha dominat l’inici del matx gràcies als dos gols matiners, i al minut 11 Marcenio ha debutat substituint Boyis. Però el rival entrenat per David Madrid ha anotat el 2-1 amb fortuna, ja que Cecilio ha rematat al segon pal una volea de Maxi. Immediatament després Sena ha estat a punt d’empatar el matx, i al minut 13 el capità rival Márquez ha batut Juanjo per igualar l’enfrontament.

Al descans amb avantatge

Els dos ràpids gols llevantinistes han sorprès el Barça Lassa, que ha fet el 3-2 tot just abans del descans, amb un remat de volea de Ferrao desviat per Javi Rodríguez a la seva pròpia porteria en una acció d’estratègia.
La segona meitat ha començat amb la mateixa igualtat que la primera, amb cap dels dos equips imposant el seu joc. Tot i això, amb el pas dels minuts el Barça Lassa ha anat millorant les seves prestacions i, a partir del minut 30, ha començat a generar molt perill a la porteria de Raúl. Adolfo, Arthur i Léo Santana han fregat el gol en diverses accions, sense poder trobar la xarxa.

Ferrao sentencia

I al minut 35 el pivot culer ha assegurat definitivament el triomf dels de Plaza, superant Raúl per sota de les cames en una acció marca de la casa. La diana ha esperonat el Palau Blaugrana, que s’ha ficat de ple en el matx per donar suport a l’equip al tram final, en què han controlat a la perfecció el joc gràcies a una destacada pressió i a l’ordre defensiu.

La fitxa del partit

Barça, 4
Llevant, 2

FC Barcelona Lassa: Juanjo, Aicardo, Joselito i Dyego –cinc inicial–, Roger, Léo Santana, Boyis, Adolfo, Arthur, Marcenio.
Llevant: Raúl, Javi Rodríguez, Maxi, Gallo i Pedro Toro –cinc inicial–, Cecilio, Rick, Márquez, Javi Alonso, Javi Sena, Jorge Santos.

Gols: 1-0 Joselito (min 4), 20 Aicardo (min 9), 2-1 Cecilio (min 12), 2-2 Márquez (min 14), 3-2 Javi Rodríguez en pròpia porteria (min 20), 4-2 Ferrao (min 35).

Àrbitres: Moreno Reina i Peña Gómez. Han amonestat els visitants Sena (min 9) i Márquez (min 20).

Incidències: S’ha guardat un minut de silenci abans del xiulet inicial en memòria del pare de Sergio Lozano.