Les fundacions Barça, “la Caixa” i Johan Cruyff inauguren el Cruyff Court Ronald Koeman

Les fundacions Barça, “la Caixa” i Johan Cruyff inauguren el Cruyff Court Ronald Koeman

L’exjugador del FC Barcelona Ronald Koeman participa en la vuitena inauguració, a Sant Vicenç dels Horts

El Cruyff Court Ronald Koeman és el vuitè dels quinze courts que la Fundació Cruyff té previst inaugurar a Catalunya, arran de la col·laboració amb ”la Caixa” i per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

En total, es preveu la construcció, manteniment i dinamització de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya, prioritzant zones desafavorides, fruit de l’acord entre la Fundació Cruyff, ”la Caixa” i la Fundació Barça.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure per fomentar l’esport entre infants i joves i, a través d’aquesta activitat, inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil.

L’exjugador del FC Barcelona i membre del Dream Team, i actual seleccionador d’Holanda, Ronald Koeman; el vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, i l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts i Maite Aymerich han inaugurat el Cruyff Court Ronald Koeman per promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat.

Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.

Declaracions de Ronald Koeman

"Estic molt content de ser avui aquí inaugurant un nou Cruyff Court i contribuir en el llegat de Johan. Espais com aquests, on els nois i noies poden practicar esport lliurement, són claus per al seu desenvolupament".

Declaracions de Jordi Cardoner

"Poder inaugurar aquest Cruyff Court al costat de Ronald Koeman, una figura clau en la història del barcelonisme, és un autèntic honor. Seguim contribuint a obrir espais per a joves en zones vulnerables".

14
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut