Bona estrena del 2019 del planter

Bona estrena del 2019 del planter

Els quatre equips formatius del futbol femení van disputar els primers partits de l’any, en què van obtenir tres victòries i un empat

Després de l’aturada nadalenca, els quatre equips formatius del futbol femení es van posar en marxa aquest cap de setmana i van disputar els seus primers compromisos de Lliga. El balanç va ser d’un empat i tres victòries. A continuació ho repassem:

Sant Gabriel – Barça B (0-0)
Segurament poc premi pels mèrits del filial a Sant Adrià. El conjunt dirigit per Jordi Ventura, reforçat per Gemma Font, Candela Andújar i Claudia Pina, va generar nombroses ocasions, entre les quals dues pilotes als pals, però no va tenir punteria en la primera jornada de la segona volta a la Segona Divisió. Afectat per nombroses baixes des de principis de temporada, especialment en posicions atacants, el filial es manté en cinquena posició, a només un punt de la quarta.

Damm – Juvenil-Cadet (0-3)
El quadre que entrena Pablo Álvarez va confirmar dissabte la línia ascendent amb què va acabar el 2018. Les blaugranes, líders, inauguraven l’any al camp del segon classificat, en el duel entre els dos equips invictes de la Primera Divisió Juvenil. Les visitants van marcar territori amb un gol matiner (min 5) de Viktoria Adrianova i acabarien decidint una actuació molt completa amb dianes d’Alba Caño a la represa i la sentència novament de Viktoria Adrianova a les acaballes. Així, el Juvenil-Cadet és el primer de la Lliga amb 43 punts dels 45 possibles.

Sant Gabriel – Infantil (0-15)
Incontestable triomf de les noies encapçalades per Jesús López, que també jugaven a Sant Adrià. En aquest cas, les culers van golejar al camp del sisè classificat. Nina Pou (4), Emma Gálvez (3), Laia Martret (2), Andrea Cano (2), Martina Pubill (2), Maria Calderón i Aïcha Camara van ser les anotadores d’un equip que porta un ple de victòries en onze jornades i cinc punts més que el segon a la taula, l’Espanyol.

Atlètic Prat Delta – Aleví (1-14)
L’altra golejada del cap de setmana la van protagonitzar les més menudes, en el seu camí immaculat a la Tercera Divisió aleví masculina. La superioritat barcelonista es va materialitzar amb els gols de Celia Segura (4), Lorena Cubo (2), Nerea Sánchez (2), Noa Jiménez (2), Martina González, Laura Martín, Beatriz Pérez i Carlota Martins. Les de Jaume Comellas han guanyat els dotze compromisos de Lliga amb 127 gols a favor i 11 en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut