PRÈVIA – Duel exigent per tornar al Palau!

PRÈVIA – Duel exigent per tornar al Palau!

(19.30 hores, Esport3) Després d’un mes sense jugar a casa, el Barça Lassa té l’objectiu de començar amb bon peu el 2019

L’hoquei patins torna al Palau! Ho fa després d’un mes d’absència i amb el duel ajornat de la tretzena jornada de l’OK Lliga, degut a la disputa de la Copa Intercontinental a San Juan. Els protagonistes seran el Barça Lassa –campió de sis títols el 2018- i un Lleida Llista que defensa l’èxit de la CERS i que es troba en cinquena posició a l’OK Lliga. Abans de l’inici del duel (19.30 hores, Esport3), l’equip oferirà el trofeu de la Copa Intercontinental, que també estarà exposat prèviament a l’exterior del Palau.

Tenim ganes de tornar al Palau per retrobar-nos amb la nostra gent i d’oferir la Copa Intercontinental”, ha expressat Edu Castro, tot destacant que el duel contra el conjunt d’Albert Folguera “serà molt interessant”. “És un equip que ha guanyat al Liceo, que ha empatat contra el Reus i que ha demostrat estar a un magnífic nivell”. En l’únic precedent d’aquesta temporada, el Barça Lassa va imposar-se a la final de la Lliga Catalana (1-0 a la pròrroga).

Nil Roca: "Hem de començar molt forts el 2019"

El partit d’aquest dimarts serà el primer dels quatre duels seguits que es jugaran al Palau, amb Alcobendas (dissabte 12; 20.00 hores), Oliveirense (dissabte 19; 19.00 hores) i Liceo (dimarts 22, 21.15 hores) com a rivals. Amb aquest calendari a la vista, Nil Roca ha comentat que “hem de començar molt forts el 2019” i aprofitar l’encontre ajornat per “ampliar la diferència que tenim amb el Liceo”. Sobre els reptes de l’any que acaba de començar, Roca ha subratllat que “el llistó està molt alt, com sempre en aquest club, i ho intentarem fer igual que el 2018 o millor, si es pot”.

Un rival sense complexes

El Barça Lassa va començar a preparar aquest duel el 2 de gener, sabent que el Lleida Llista ha demostrat durant el 2018 que és capaç de plantar cara a qualsevol equip. El vigent campió de la CERS es troba en cinquena posició i aspira a ser cap de sèrie de la Copa. Ha mantingut el bloc de la temporada passada, amb els bessons Lluís i Andreu Tomàs i els també bessons francesos Roberto i Bruno Di Benedetto, a més de comptar amb l’asturià César Candanedo, l’argentí Maxi Oruste i els catalans Xixi Creus i Joan Cañellas. Els àrbitres seran Ivan González i Germán Sandoval.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut