Tornada a la feina per afrontar un mes de gener intens al Palau

Tornada a la feina per afrontar un mes de gener intens al Palau

El Barça Lassa d’hoquei patins ha realitzat el primer entrenament del 2019 i també ha visitat Barçaland

Després de les festes nadalenques, el Barça Lassa ha començat el 2019 amb força. L’equip ha realitzat aquest dimecres, 2 de gener, el primer entrenament de l’any, amb una sessió de treball al gimnàs que ha continuat a la pista del Palau.

La plantilla també s’exercitarà dijous, divendres, dissabte i el dilluns vinent per preparar la primera cita de l’any: el duel contra el Lleida Llista del dimarts 8 de gener (19.30 hores, Esport3), ajornat per la disputa de la Copa Intercontinental al mes de desembre. 

Els següents compromisos seran el dissabte 12 (20.00 hores, Barça TV) davant l’Alcobendas en l’última jornada de la primera volta i el dissabte 19 contra l’Oliveirense –duel clau en la fase de grups europea. El dimarts 22 de gener el Palau acollirà el clàssic contra el Liceo (21.15 hores, Esport3). Per últim, l’únic duel a domicili del mes de gener serà el dimarts 29 (21.00 hores) a Caldes de Montbui.

Sergi Panadero ha desitjat que el 2019 “sigui tan bo com el 2018, que va ser espectacular”, i espera “començar de la millor manera un mes de gener intens”. En declaracions a Barça TV, Marc Gual també ha animat “la gent a venir a veure aquests grans partits que tindrem al Palau”. “L’any passat vam acabar molt bé i fent un gran hoquei. Esperem continuar així aquest any”, ha conclòs.

Gaudint amb els nens a Barçaland

L’equip també ha aprofitat la primera jornada de treball del 2019 per visitar Barçaland, el parc infantil ubicat al Camp Nou, i per jugar a hoquei amb els nens i nenes presents.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut