Renovació dels carnets de soci i de compromís per al 2019

Renovació dels carnets de soci i de compromís per al 2019

Els socis que no hagin pogut fer el pagament del seu carnet, disposen d’una plataforma 'online' per poder efectuar-lo des d’aquest mateix web del Club

L’Àrea Social del FC Barcelona va iniciar al mes de desembre passat el procés de renovació dels carnets de soci per a l’any 2019, que de manera automàtica s’efectua per als socis que tenen el pagament domiciliat a una oficina bancària i que ja han començat a rebre el nou carnet al seu domicili.

Per a aquells socis que no hagin pogut fer el pagament del seu carnet, es disposa en aquest mateix web del Club d’una plataforma online per efectuar-lo de manera segura, ràpida i còmoda, a la qual es pot accedir des de l’enllaç següent.

PAGAMENT DEL CARNET DE SOCI 2019

Només cal identificar-se amb les corresponents dades de soci i ja es podrà fer el pagament de la quota pendent amb targeta de crèdit. 

Un cop s’hagi fet el pagament, el Club farà l’enviament del carnet 2019 per correu. En uns dies es rebrà el carnet al mateix domicili i ja es podrà gaudir de tots els avantatges de ser soci del FC Barcelona.

Cal recordar que les quotes de soci del 2019 són les següents:

- Categoria adult                   184 €

- Categoria infantil                 92 €

- Categoria aleví                     44 €

- Carnet de compromís    144 € 

Pagament presencial a l’OAB

Si es desitja, també es pot fer el pagament de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i els dies de partit en cap de setmana, de 10 hores fins a l'inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut