Coutinho, un any com a blaugrana

Coutinho, un any com a blaugrana

Es compleix un any de l'arribada del migcampista brasiler a la disciplina culer

Es compleix un any de la primera jornada culer de Philippe Coutinho. L’internacional brasiler, que va arribar procedent del Liverpool, va assegurar en la seva presentació que arribar al Barça era “un somni fet realitat”. El fitxatge es va anunciar durant el dia de Reis, i dos dies després va ser presentat oficialment a l’Auditori 1899.

L’arribada del crac, que es va produir també abans d’un FC Barcelona – Llevant UD (el proper compromís culer), ens va deixar les primeres imatges del migcampista coneixent la seva nova casa, visitant el Museu del Club o la Barça Megastore situada al recinte del Camp Nou.

A més, el #CoutinhoDay ens van deixar grans moments i imatges captades per les càmeres del Club.

Com a benvinguda, Barça TV el va entrevistar, en exclusiva, al vestidor del Camp Nou, en el programa ‘Benvingut, Coutinho’.

45 partits i 15 gols

365 dies després, el brasiler suma 45 aparicions com a blaugrana amb un total de 15 dianes. Va debutar en un derbi de Copa contra l’Espanyol, el 25 de gener del 2018, i va estrenar-se com a golejador a Mestalla el dijous 8 de febrer. A més, ha guanyat tres títols: una Lliga, una Copa i una Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut