El futbol torna per Reis: els motius per seguir-lo

El futbol torna per Reis: els motius per seguir-lo

(20:45 h, Movistar Partidazo) Els culers visiten el Getafe aquest diumenge en el primer duel blaugrana del 2019

Comença un nou any per al FC Barcelona amb una visita complicada al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe (20.45h). Els blaugrana volen estrenar l’any tal com va acabar el passat, amb una victòria que refermi el bon moment que viu l’equip en un dia tan especial com el dia de Reis.

Amb la visita a terres madrilenyes, el FC Barcelona espera seguir amb la bona ratxa de resultats en el campionat domèstic i continua, una setmana més, comandant la taula. A continuació, us presentem els motius pels quals no et pots perdre el partit de diumenge.

El rival

Màxim golejador: Molina (5 gols).

Entrenador: José Bordalás Jiménez.

Classificació: 7è classificat, amb 6 victòries, 7 empats i 4 derrotes.

El que cal saber

- El FC Barcelona és l’equip que ha guanyat més vegades al Coliseum Alfonso Pérez en la seva trajectòria a la Lliga (9 vegades).

- Els de Valverde només han perdut el primer partit de l’any en una de les últimes 13 temporades amb un balanç de 7 victòries, 5 empats i 1 derrota.

- Els blaugrana han deixat la seva porteria a zero en 5 dels últims 6 partits en lliga contra els madrilenys.

- Lionel Messi ha marcat 12 gols en els últims 15 partits contra el Getafe. A més, l’argentí ha marcat el primer gol de l’any a la Lliga en els darrers tres anys.

- El Barça ha marcat en tots i cadascun dels últims 30 partits fora de casa en lliga i es troba a 2 de la seva millor ratxa marcant com a visitant (32 partits).

- En vuit de les nou temporades en les que el FC Barcelona ha guanyat al Coliseum, ha acabat guanyant la Lliga.

- Ernesto Valverde ha guanyat 13 dels 17 enfrontaments davant el Getafe a la Lliga. El tècnic buscarà seguir ampliant els seus números, tot i que és conscient que “el Getafe és un equip dur, que pressiona amb molta intensitat i que està lluitant per entrar en posicions europees; serà un rival incòmode”.

- El Getafe arriba amb bones sensacions i ha tancat un 2018 excel·lent, amb 57 punts, sent la seva segona millor puntuació a la màxima categoria. És un dels equips de les cinc principals lligues europees amb menys gols encaixats a casa aquesta temporada (4).

- En l’últim enfrontament davant el Getafe, el Barça no va passar de l’empat (0-0 al Camp Nou). Per contra, va aconseguir una remuntada màgica al Coliseum Alfonso Pérez, amb gols de Denis i Paulinho.

 

Els escollits per Valverde

La novetat per visitar el camp madrileny serà Murillo, que s’estrena en una convocatòria des de la seva arribada al FC Barcelona. Per la seva part, Malcom i Sergi Roberto han rebut l’alta mèdica i també viatjaran amb l’equip, mentre que Umtiti, Samper, Vermaelen i Rafinha són baixa mèdica i Munir baixa per decisió tècnica. L’entrenador extremeny, per tant, s’endú a Madrid els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá i Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut