Barça Lassa – Darussafaka: Festival de joc blaugrana (97-65)

Els de Pesic sumen el tercer triomf consecutiu a l’Eurolliga i registren nou victòries i set derrotes

El Barça Lassa ha superat amb solvència al Darussafaka Tekfen Istanbul per 97-65 al Palau Blaugrana, en el partit corresponent a la jornada 16 de l’Eurolliga. La bona actitud defensiva dels blaugrana al llarg de tot el matx i les aportacions en atac d’homes com Heurtel (18), Seraphin (12) o Blazic (10) han acabat certificant el novè triomf blaugrana en la competició europea.

El primer partit de l’any al Palau ha començat amb un clar color blaugrana. Els de Pesic molt sòlids en defensa i encertats en tota parcel·la ofensiva (15-8, min 5) han dominat el joc en els primers compassos del matx. Mitjançant el control del rebot tant ofensiu com defensiu, els barcelonistes s’han fet amb el ritme del partit. A més, l’efectivitat en atac d’homes com Blazic o Hanga, ha permès arribar al final del primer període amb un còmode 29-16.

Defensa blaugrana inexpugnable

Al segon quart, la bona pressió defensiva dels homes de Pesic ha anul·lat per complet al conjunt visitant en atac i el Barça Lassa, en una magnífica actuació coral ha seguit augmentat la renta a l’electrònic. Un parcial inicial de 6 a 0 dels blaugrana ha situat el 35-16 (min 12). L’hegemonia dels culers era total en el parquet del Palau (50-25, min 18). Al descans s’ha arribat amb el contundent 54 a 27 al marcador.

Certifiquen el novè triomf a l’Eurolliga

El matx s’ha reprès amb certes imprecisions en atac d’ambdós conjunts i les accions defensives s’han imposat als atacs (62-36, min 25). A través de la bona direcció de joc d’un Heurtel en estat de gràcia, amb 9 punts al llarg del període i 18 en tot el matx, el Barça Lassa ha mantingut una ferma distància a l’electrònic (73-45, min 30).

En el darrer període, l’actuació coral dels barcelonistes i els triples de Pangos i Kuric (84-47, min 38), han acabat certificant el novè triomf blaugrana a l’Eurolliga (97-65) que els amb un balanç de 9 victòries i 7 derrotes.