Ampliació de la cessió de Yanis Lenne

Ampliació de la cessió de Yanis Lenne

El Barça Lassa i el Pays Aix Handball han arribat a un acord per a que l'extrem francès acabi la temporada a la Lidl Starligue, on juga cedit des del mes de setembre

El Barça Lassa d’handbol i el Pays d’Aix Université Club han arribat a un acord per a l’ampliació de la cessió de Yanis Lenne fins al final de temporada. L’extrem dret, de 22 anys, seguirà al conjunt francès en qualitat de cedit fins a la fi del curs 2018/19, tal com ho ha fet des de l’acord del passat mes de setembre. L’equip francès és actualment el vuitè classificat de la Lidl Starligue. Cal recordar que Yanis Lenne té contracte amb el Barça fins a la temporada 2020/21.

Amb aquest acord, el Club i el cos tècnic segueixen buscant que el jugador pugui disposar dels minuts necessaris per seguir evolucionant esportivament, ja que al Barça Lassa la competència no li permetria gaudir dels minuts necessaris per al seu creixement. I és que Xavi Pascual compta a la posició d’extrem dret amb el capità Víctor Tomàs i amb Aleix Gómez, tots dos en un gran estat de forma.

Lenne va arribar al Barça l’estiu del 2017 procedent del Sélestat francès, i en la seva primera temporada va disputar 38 partits i va marcar 58 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut