Barça Lassa - Anadolu Efes: Rival de nivell al Palau

Barça Lassa - Anadolu Efes: Rival de nivell al Palau

Els de Pesic reben un Efes que actualment és el quart classificat amb un balanç de nou triomfs i cinc derrotes (dijous 27, 21 h)

El Barça Lassa rep aquest dijous 27, a les 21 h i en directe per Movistar+, l’Anadolu Efes d’Istanbul en la que serà la 15a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que van vèncer en l’últim desplaçament a Vitòria, volen sumar el 8è triomf del curs al Palau en un partit important contra un rival directe a les primeres places.

El rival

Està completant un inici de temporada realment bo i ja ha sumat nou triomfs per situar-se en la quarta posició. El seu màxim anotador és el francès Rodrigue Beaubois, amb 14,5 punts de mitjana, però altres jugadors, com l’exblaugrana Moerman (11,6 i 6,5 rebots) i Vasilije Micic (11,6), també superen la desena de punts. Cal no oblidar tampoc jugadors de primer nivell com Shane Larkin (8,4), Bryant Dunston (7,9), Tibor Pleiss (9,2), Brock Motum (8,1), Krunoslav Simon (9,1), Dogus Balbay i James Anderson.

El Barça

Els homes de Pesic volen tornar a sumar al Palau després de la derrota contra l’Olympiacos i el posterior triomf a domicili contra el Baskonia. Els blaugranes tenen un balanç de 7-7 i ocupen el novè lloc de la taula, en un quàdruple empat amb tres equips més: Zalgiris Kaunas, Olimpia Milà i Bayern de Munic. Aquest serà el penúltim partit del Barça Lassa al Palau aquest 2018, l’últim d’Eurolliga, en un any que es tancarà a casa contra l’Obradoiro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut