Inaugurat l'espai d'activitats de Nadal del Camp Nou

Inaugurat l'espai d'activitats de Nadal del Camp Nou

El lliurament dels premis de la XIV Mostra de Nadales i la participació del Teatre Petit Romea han obert la zona d’activitats per als nens, que funcionarà del 23 de desembre al 5 de gener

Aquesta tarda ha tingut lloc a l’esplanada del Camp Nou la inauguració de les Activitats de Nadal de Barçaland i el lliurament dels premis als dibuixos escollits per a la XIV Mostra de Nadales Blaugrana. Durant les festes nadalenques, l’espai de Nadal de Barçaland estarà configurat per una sèrie d’activitats dirigides als més joves, que estarà obert de manera gratuïta per a tothom del 23 de desembre al 5 de gener (excepte el dia de Nadal i l’1 de gener).

La inauguració ha comptat amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i la directiva Maria Teixidor, que han estat acompanyats per l’exjugador i actual entrenador de l’equip Barça Legends, Albert Chapi Ferrer. L’acte també ha comptat amb la participació de dos convidats especials: la il·lustradora Ariadna Reyes, que enguany ha estat l’encarregada d’escollir els dibuixos premiats, i el dibuixant Josep Antoni Fernández Fer, conegut per les seves historietes a la revista El Jueves.

Tota la festa d’inauguració ha estat presentada i amenitzada pels membres del Teatre Petit Romea, que han interpretat alguns fragments del seu espectacle Un conte de Nadal, el musical, que representen durant aquestes festes al teatre Romea de Barcelona. El grup de percussió Brincadeira també ha estat l’encarregat de portar a la instal·lació l’ambient festiu que ha acompanyat aquesta inauguració.

Premis de la XIV Mostra de Nadales Blaugrana

En l’edició d’aquest any s’han presentat més de 1.300 dibuixos que han quedat exposats en aquest Espai de Nadal del Camp Nou. Entre aquests dibuixos hi ha la nadala guanyadora, amb la qual s’ha desitjat unes bones festes a tots els joves socis del Club. La guanyadora d’aquesta catorzena Mostra de Nadales Blaugrana ha estat la nena d’11 anys Aina Riu Giménez, que ha rebut el seu premi de mans dels dos directius blaugrana i d’Albert Ferrer.

Un cop celebrat el lliurament de premis de la Mostra ha tingut lloc l’acte inaugural de les Activitats de Nadal al Camp Nou, que ha girat al voltant de la campanya nadalenca del Club sobre les noves regles de joc i un llibre gegant en què els onze nens premiats han deixat els seus desitjos per canviar el món.

Activitats gratuïtes del 23 de desembre al 5 de gener

Del 23 de desembre al 5 de gener, amb l’excepció del dia de Nadal i l’1 de gener, tots els socis, aficionats o visitants podran fer ús de manera gratuïta d’una sèrie d’activitats que configuraran aquest espai d’Activitats de Nadal. Algunes d’aquestes activitats seran les pistes de Street Basket o de Street Futbol, pantalles de futbol virtual PES 2018 by Konami i el xutòmetre, entre d’altres. L’horari de l’Espai Nadal és de les 11 a les 18 hores, excepte el dia 5, que tancarà al migdia.

A més, també hi haurà una sèrie d’activitats tradicionals que se celebraran només en dies concrets, com la visita del Pare Noel i el Tió Culer, que tindran lloc els dies 23 i 24, i el Patge Reial, que estarà al Camp Nou del 2 al 5 de gener.

L’oferta lúdica de l’espai es completarà aquests dies amb diferents tallers i diversos espectacles de música, ball i malabarismes. També en aquesta edició l’espai comptarà amb una mostra del programa FutbolNet de la Fundació del FC Barcelona.

TOTA LA INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS DE NADAL DE BARÇALAND

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut