Kirolbet Baskonia – Barça Lassa: Cop d’efecte a Vitòria (70-77)

Els de Svetislav Pesic obtenen un important triomf en un duel igualat i amb un destacat Kevin Pangos

Triomf d’orgull i constància. El Barça Lassa ha sumat la setena victòria del curs a l’Eurolliga a Vitòria contra el Kirolbet Baskonia en un duel molt igualat i que s’ha decidit al darrer període amb un inspirat Kevin Pangos, màxim anotador culer amb 16 punts.

Inici vibrant del matx, marcat per l’alt percentatge d’encert dels dos conjunts i amb una bona circulació de pilota blaugrana (6-6, min 2). La bona defensa del Barça Lassa i l’alt encert ofensiu han permès als de Svetislav Pesic dominar el marcador (12-15, min 7). Les recuperacions de pilota blaugrana i una bona direcció del joc de Pau Ribas han permès als barcelonistes mantenir-se per davant al marcador al final del període (16-19).

Al segon període el Barça Lassa s’ha mantingut per davant amb una pressió per tota la pista. Un augment en el percentatge d’encert dels locals ha ajustat el resultat, si bé els blaugranes han marxat al descans amb un lleuger avantatge després d’una cistella de Singleton sobre la botzina (39-42).

El Baskonia capgira el marcador

En un tercer període igualat els barcelonistes han pogut mantenir el lideratge en el resultat fins poc després de l’equador del quart. Un alt nivell defensiu de Kirolbet Baskonia ha permès als locals situar-se per davant i bloquejar la fluïdesa ofensiva del Barça Lassa, cosa que ha generat situacions forçades dels culers en atac. El període ha estat marcat per la poca anotació dels dos conjunts i ha acabat amb el 55-49.

Pangos lidera la reacció

Al darrer quart els blaugranes han sortit amb molta intensitat i han recuperat la fluïdesa en atac i el domini al marcador (57-59, min 34). Un inspirat Kevin Pangos ha liderat l’equip fins a la setena victòria europea del curs amb 13 punts en el darrer període (70-77). D’aquesta manera, els de Svestilav Pesic tenen un balanç de set victòries i set derrotes a l’Eurolliga.