Acord amb la Universitat d’Edimburg

Acord amb la Universitat d’Edimburg

El BIHUB i aquest centre desenvoluparan cursos formatius 'online'

El Barça Innovation Hub (BIHUB), l’àrea que gestiona el coneixement i la innovació al FC Barcelona, continua ampliant el seu ventall d’acords amb universitats internacionals de prestigi. En aquest cas, el nou centre que se suma al projecte és la Universitat d’Edimburg, líder en formació a distància en l’àmbit mundial. 

Ambdues entitats han signat un acord de tres anys de durada gràcies al qual la Universitat d’Edimburg participarà en diversos cursos oferts per Barça Universitas, la plataforma digital de transmissió de coneixement de Barça Innovation Hub. Aquesta oferta formativa es dividirà en dos grans blocs. D’una banda, cursos d’un mes, que serviran d’introducció a temàtiques com  les lleis esportives i l’ètica. I, d’altra banda, cursos de quatre mesos sobre gestió d’instal·lacions, psicologia esportiva, comunicació i nutrició vinculada a l’activitat física.

L’entesa s’ha segellat a la Universitat d’Edimburg amb la visita d’una delegació del Barça Innovation Hub formada per Javier Sobrino, director d’Estratègia i Innovació del FC Barcelona, i per Marcos Picalló, responsable d’Universitas del BIHUB. Per part de la Universitat d’Edimburg hi han assistit Grant Jarvie, catedràtic de l’Acadèmia d’Esports, James Smith, vice-rector internacional, i Mason Robbins, responsable de recerca.

La Universitat d’Edimburg, considerada una de les millors universitats del món, es va fundar el 1582 i és un dels centres de formació superior més veterans del món anglosaxó. En l’actualitat ofereix més de 80 postgraus en línia, així com una cinquantena de MOOC (Massive Open Online Courses), cursos gratuïts oberts a tothom.

Grant Jarvie, James Smith i Javier Sobrino, a la Universitat d’Edimburg.

 

DECLARACIONS DE JAVIER SOBRINO

 “Estem molt satisfets de signar un acord amb la Universitat d’Edimburg, que reconeix l’augment de la importància de la formació online a nivell global. L’aprenentatge professional d’alta qualitat és un objectiu principal per al FC Barcelona, i aquest acord de tres anys ens ajudarà a aconseguir-lo, i amb el potencial de fer molt més”.

 DECLARACIONS DE GRANT JARVIE

 “L’esport és un poderós facilitador, i treballant amb el FC Barcelona podem arribar a nous públics arreu del món. Junts estem compromesos a utilitzar l’educació per empoderar i millorar la vida de les persones, allà on visquin.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut