Els orígens d’Umtiti a Lió

Els orígens d’Umtiti a Lió

El central blaugrana va créixer a la ciutat francesa, i repassem aquest reportatge abans del duel de tornada davant l’Olympique als vuitens de la Champions

El FC Barcelona s’enfrontarà a l’Olympique de Lió a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El club blaugrana i el francès tenen diversos vincles entre jugadors, i un d’ells és el cas de Samuel Umtiti. El central blaugrana va créixer a la ciutat francesa la qual el Barça va visitar el passat mes de febrer (0-0), i aprofitem per repassar aquests orígens del ‘23’ barcelonista.

En aquest reportatge de Barça TV, del programa 'Històries', repassem el barri on vivia Umtiti, on ja jugava a futbol al FC Menival i també anava a l'escola del barri, just al costat del camp. Amics de Menival, de l'escola, treballadors del camp de futbol i del seu entorn, repassen com va ser aquesta infància del central blaugrana.

A més, cal recordar que Umtiti va arribar al Barça procedent de l’Olympique de Lió, on va debutar com a professional i va estar cinc temporades, disputant 170 partits i marcant cinc gols. ‘Sam, el noi de Menival', és un reportatge on repassem les anècdotes dels seus primers partits com a jugador del Menival -on jugava amb els nois de major edat- l'educació a l'escola i a casa, el seu fitxatge pel Lió... Gaudeix amb el reportatge complet en el següent vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut